Declaratie de conformitate/ Certificat de garantie

SC Art-Maras SRL

Numar inregistrare  J25/281/2013 CUI : 32196640

Telefon :0040/352405597 E-Mail : comenzi@uki-crafts.ro

Drobeta Turnu Severin / Mehedinti /Romania

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE/UTILIZARE/CERTIFICAT DE GARANTIE

Termenul de garantie oferit de  SC Art-Maras SRL clientilor sai pentru confectiile textile si incaltaminte este de 30 zile de la data achizitionarii produsului in conformitate cu legislatia in vigoare ( legea 449/2003, O.U.G. nr. 174/2008).

Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului .

SC Art-Maras SRL ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta constatata: repararea produsului, inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Pentru solicitarea garantiei, va rugam sa pastrati factura fiscala precum si chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs  sau confirmarea platii din extrasul bancar, in cazul platii online. Conform OG 34/2014 returul unui produs se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.” Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta ...”

Instructiuni intretinere incaltaminte :

- A nu se spala la masina de spalat rufe , a se feri de contactul direct cu solventi organici, flacara deschisa,sursa puternica de caldura, obiecte intepatoare sau ascutite si a nu se folosi inalbitori.

- Se recomanda ca incaltamintea sa fie folosita doar doar pentru activitatea pentru care a fost fabricata.

- Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.

- Pentru marirea duratei de folosire , se recomanda purtareaalternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

Depozitare : Dupa fiecare purtare , produsul se pastreaza in spatii uscate , ferite de umezeala.Produsele confectionate din materiale colorate se pastreaza in locuri ferite de lumina directa a soarelui.

Durata medie de utilizare a produselor SC Art-Maras SRL este 6 luni de la data achizitionarii, garantia se acorda conform Art.16-2 Legea 449/2003

 

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi,  SC Art-Maras SRL cu sediul in Dr-Tr-Severin / Mehedinti /Romania , numar inregistrare  J25/281/2013, CUI : 32196640 asiguram garantam si declaram pe propria raspundere ca in conformitate cu prevederile art.3 Hotararea nr.1022/2002 produsele din factura la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Normele Interne si Normele Europene.